https://www.eindeloostheaterwerk.nl/nieuwe-pagina


Vrienden van worden? Klik hier
Foto's:
Ellen Cornegoor Fotografie
Andy Doornhein www.andydoornhein.nl
Gerda Woltinge www.juffrouwjannie.org
Afrekenen
Tickets bestellen

Lief publiek van de Theaterroute Huizen en alle betrokkenen,

Vandaag heb ik met veel pijn in mijn hart de beslissing moeten nemen om de Theaterroute uit te stellen. We hebben de afgelopen tijd keihard gewerkt en iets heel moois en bijzonders gemaakt. Als maker zou ik niets liever willen dan onze prachtige voorstellingen aan het publiek laten zien en mensen juist nu een boodschap van hoop en troost geven. 

Maar drastische tijden vragen om heldere beslissingen. De verantwoordelijkheid als producent voor de veiligheid van acteurs, medewerkers en publiek weegt zwaarder dan mijn passie voor de Theaterroute. Hoe moeilijk ik dat ook vind.

Morgen zullen we een mail sturen aan ons publiek met daarin verdere mededelingen en de nieuwe data voor ons evenement. Daarnaast zullen wij contact opnemen met de gemeente, locaties en andere betrokkenen om de voortgang van de Theaterroute op een ander moment te bespreken.

Want één ding is zeker: We gaan door!

Ik wil iedereen bedanken voor de warme belangstelling, steunbetuigingen, hulp en liefde, de afgelopen dagen. We houden jullie op de hoogte via sociale media, onze websites en mail. 

Verder wens ik iedereen sterkte, gezondheid en liefs in deze onzekere tijden. 

Johan Verheij

Artistiek Leider Theaterroute Huizen.